Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Sterker dan stress

Written By: Astrid - nov• 11•12

Ik ben fan van Sonja Kimpen. Niet zozeer van haar TV-programma’s waardoor we ons allemaal direct een stuk slanker en gezonder voelden dan de mensen die erin gevolgd werden. Nee, wel van haar boeken omdat ze een leuke schrijfstijl heeft, net als ik graag met citaten werkt en duidelijk van dezelfde auteurs houdt als ik. Een paar van haar grote voorbeelden qua mentale coaching zijn: Deepak Chopra, Louise Hay, Katie Byron en Wayne Dyer. Auteurs waar ik ook graag werk van lees.

Ik heb dus een aantal van Sonja’s boeken over gezonder eten op mijn boekenplank staan, maar vooral haar boek ‘Sterker dan stress’ vind ik persoonlijk een boek dat de dag van vandaag door iedereen moet worden gelezen. Het zou geen slecht idee zijn om het boek tot verplichte literatuur te maken in het secundair onderwijs. Immers, niet enkel volwassenen met drukke jobs, maar ook tieners kunnen in deze drukke tijden waarin het woordje ‘stress’ dagelijks in de mond genomen wordt, ideeën putten uit dit eerste deel van haar nieuwe reeks ‘Coach jezelf gelukkig’-boeken.

‘Sterker dan stress’ is een coachboek dat je veel leesplezier bezorgt met pakken minder stress. Aan de hand van cases en handige tips legt Sonja in 5 delen uit hoe je leert te ontdekken wat je wilt om zo meer uit je leven te halen, hoe je met visualisaties en affirmaties een verschil kan maken en wat de gevolgen zijn van stress voor je lichaam.

Kortom, een naslagwerk dat ik meer dan 1 keer nog eens ter hand neem als ik het nodig heb om alles op een rijtje te krijgen. Een echte aanrader en ik kijk al uit naar haar volgende deel in deze serie.

HideMyAss.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: