Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Versgeperste sappen: Pure gezondheid in een glas

Written By: Astrid - dec• 02•12

Iedereen weet dat groenten en fruit gezond zijn. We proberen allemaal om er genoeg van te eten. Maar voor de meeste mensen blijft dit echter beperkt tot een portie groente bij de warme maaltijd en een stuk fruit als tussendoortje of dessert. Veel te weinig!

Omdat ik al 2 weken last heb van keelpijn en een lastige hoest, heb ik daarom mijn boek over sapjes maar weer eens opgediept.¬†Het is immers alweer¬†veel te lang geleden dat ik op regelmatige basis een sapje of smoothie dronk… Gauw even opzoeken wat ik het beste kan maken om van mijn kwaaltje verlost te geraken…

Van verse sappen komt ongeveer 95% van de voedingswaarde van de groente of het fruit direct in de bloedcirculatie terecht. Bovendien bevatten ze de meest geconcentreerde hoeveelheid vitaminen, mineralen en enzymen. Sappen vormen dus de basis van een natuurlijke en gezonde levenswijze.

In dit boek:

  • heerlijke recepten voor groente- en fruitsappen met een vitaminewijzer voor elk sap
  • alles over sappen en de behandeling van veel voorkomende kwalen
  • een overzicht van groente- en fruitsoorten: wanneer koop je ze, hoe bewaar je ze en hoe kun je ze medisch gebruiken?

Vandaag hebben we hier dus allemaal een lekker sapje gedronken. En dat wil ik proberen te blijven doen. Met 80 recepten komen we wel eventjes toe… Hup vitaminen hup! Destroy that virus!!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: