Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Vluggertjes in de keuken

Written By: Astrid - nov• 28•12

Lien Willaert: vroeger bekend als ‘de vrouw van Jan Verheyen’ , nu als de madam van de vernieuwende kookboeken. En ik ben fan. Haar eerste kookboek ‘Mijn man is op dieet, maar hij weet het niet’ staat tussen mijn kookboeken en dit boek is ondertussen haar vierde al.

Opzet is: originele gerechten vol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die op een wip klaar zijn én dan nog weinig calorieën bevatten. Opnieuw een boek vol tips om in een mum van tijd lekkere gerechten op tafel te toveren voor gewone maaltijden of feestjes. Ook geeft Lien uitleg over hoe we gericht boodschappen kunnen doen en tijd kunnen besparen in de keuken. Hierbij maakt ze gebruik van alle mogelijke hulpmiddelen, zolang ze maar gezond zijn: voorgesneden groenten, krokantjes in een zakje, een kant-en-klaarsausje, …

Ik ben zelf geen keukenprinses, maar eet ook niet graag junkfood. Deze kookboeken zijn dus wat mij betreft een schot in de roos. Wat zullen we morgen eten? Een receptje van Lien?

HideMyAss.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: