Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Een fijne kerst

Written By: Astrid - nov• 19•12
HideMyAss.com

Met 2 meisjes tussen 4 en 8 jaar oud lijkt het soms wel of de wereld enkel bestaat uit roze spullen. En dan liefst nog prinsessenspullen. Loop maar eens een speelgoedwinkel binnen of kijk maar eens in 1 van de honderden Sinterklaasboekjes die tegenwoordig in je brievenbus vallen: poppen met hun toebehoren, puzzels, spelletjes, verkleedkleren, tot zelfs boekentassen en schoolspullen toe … Je moet al goed zoeken om iets tegen te komen dat niet roze is of een prinses bevat. Zelfs die megaheld van onze jongste vat elke dag boeven bij de vleet in haar roze superpakje!

Gelukkig houden ze wel van roze en van prinsessen en wat is er dan beter dan Barbie? We hebben dan ook tientallen Barbies in huis en hier spelen ze dan alle Disneyprinsessenverhalen mee na. En zijn ze moe van het spelen met de poppen … dan bekijken ze toch gewoon 1 van de vele Barbiefilms! Gelukkig kan mama deze films ook wel smaken: Het zwanenmeer (met de originele muziek en danspassen), De Notenkraker, Rapunzel, …

En omdat Kerstmis in aantocht is, kijken we nu naar ‘Een fijne kerst’. Een magische kerstmusical waarin Barbie en haar zusjes Kerst willen vieren in New York. Wanneer een sneeuwstorm er echter voor zorgt dat hun vliegtuig niet naar New York vertrekt, komen ze terecht in een afgelegen dorpje. Hier beleven ze het perfecte feest en leren ze dat je maar 1 ding nodig hebt: elkaar!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: