Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Nachtmerrie in de sneeuw

Written By: Astrid - dec• 11•12
HideMyAss.com

Op onze berg in Tirol ligt sinds vandaag al 1 meter sneeuw. Vandaag is er 40 cm verse sneeuw gevallen! Geweldig.

Op 2BE is op het moment de film ‘Frozen’ bezig: een spannende film over 3 vrienden die vast komen te zitten op een stoeltjeslift. Eigenlijk te spannend met onze skireis in het vooruitzicht, maar ik moet weten hoe het eindigt!

Een lekker dagje op de skipiste eindigt in een ijzingwekkende¬†nachtmerrie voor 3 vrienden wanneer ze ‘s avonds door omstandigheden vast komen te zitten op een stoeltjeslift. Ze beseffen algauw dat ze vergeten zijn, hoog boven de grond en zonder manier om naar beneden te komen. Daar kijken de wolven al hongerig omhoog… Het weekend is voorbij en de piste zal pas over een week weer opengaan… Welke keuzes moeten ze maken om niet dood te vriezen?

Een bangelijk spannende film, maar misschien niet aan te raden vlak voor je skiverlof…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: