Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Zot van A

Written By: Astrid - nov• 26•12

Vandaag het laatste deel van de film ‘Zot van A’ die uitgezonden werd als miniserie op VTM. Noem het sentimenteel, maar ik hou van zulke films. Soms heb ik gewoon behoefte aan zo’n feel good movie om mijn batterijen weer op te laden.

De romatische komedie van Jan Verheyen uit 2010 volgt 5 koppels en hun liefdesperikelen rond Sinterklaastijd. De verhaallijnen zijn soms grappig, dan weer ontroerend of droevig en lopen door elkaar. Uiteindelijk komen al die verhaallijnen bijeen op Sinterklaasavond en de Sint is dan ook belangrijk voor de uitkomst van elk van die verhalen.

Jan Verheyen heeft bijna elke bekende acteur in Vlaanderen een rol in de film gegeven (43 sprekende rollen dus wie kan ze allemaal opnoemen? :-)¬† ) en Clouseau tekende met ‘Gek op jou’ voor de titelsong van de film.

Zot van A gaat over grote en kleine mensen en de liefde. Want liefde is overal en we willen het allemaal. Maar liefde is als Sinterklaas. Je moet erin geloven, anders wordt het niks.

En willen we niet allemaal een beetje blijven geloven in Sinterklaas?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: