Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Als het kriebelt….

Written By: Astrid - jan• 04•14

moet je schrijven. In mijn geval dan toch.

2013 is op meer dan 1 manier een sabbatjaar geweest voor mij. 2013 echter is  niet meer en ondanks het feit dat ik gewoonlijk iets heb tegen het maken van goede voornemens in januari (die voor februari goed en wel begonnen is toch alweer vergeten zijn), wil ik er hier en nu toch eentje neerpennen.

Heel vaak kreeg ik de afgelopen maanden de vraag wanneer ik toch weer eens iets zou schrijven. Leuk te weten dat mijn schrijfkriebels dan toch gemist worden…. Dus bij deze beloof ik plechtig dat ik jullie niet langer zal teleurstellen en voortaan weer ‘s avonds met mijn laptop of tablet op schoot in de zetel kruip. Er zijn immers nog zoveel ideetjes die wachten om op het internet losgelaten te worden.

En mocht ik toch eens verslappen…. tik me dan op mijn vingers!!! En geef gerust wat feedback na het lezen of ideetjes om over te schrijven. Misschien zou dat zelfs leuk zijn: een wekelijkse opdracht van 1 van mijn lezers… Laat jullie gaan in de commentaren hieronder en geef mij een uitdaging….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: