Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

K3 Bengeltjes

Written By: Astrid - dec• 15•12

12-12-12: release van de nieuwste K3film Bengeltjes. Met 2 meisjes in huis die alle liedjes van K3 luidkeels meezingen en  alle films en musicals op DVD hebben, kan het moeilijk anders dan dat we hiervoor naar de cinema zullen trekken. En dat is dan ook precies wat we vandaag deden. En ik weet niet wie zich het beste hebben geamuseerd: de kids of de mama en de papa! Wat een zalige film!

De nichtjes van K3 komen logeren en blijken echte kleine treiterkopjes te zijn. Dit trekt de aandacht van opperengel Manuel (Michel van Dousselaere: vader van Danni Lowinski of baas Van In uit Aspe) in de Wolkenwereld. Hij maakt van kleine ettertjes bengeltjes die dan 24 uur moeten braaf zijn en leven volgens de regels van het engelenboek. Doen ze dat niet dan volgt er een gekke straf. Maar dan besluit Manuel om zijn nieuwe helper Tuur (Chris Van den Durpel) de opdracht te geven de treiternichtjes naar de Wolkenwereld te brengen. En dan kan je het al raden: Tuur brengt de K3tjes mee naar boven en maakt van hen Bengeltjes. En dat braaf zijn en volgens de regels van het engelenboek leven blijkt toch niet zo makkelijk.

Een fijne film met ook nog rollen voor Jacques Vermeire (Marcel zoals in Hallo K3), Sam Gooris (superfan van Karen) en zelfs … Jill Peeters (jaja, als weervrouw van Wolkenwereld).

videoclip ‘Waar zijn die engeltjes?’ uit de film: http://www.youtube.com/watch?v=HIaV9F57LOI

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: