Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Mental Coaching : Do It Yourself

Written By: Astrid - nov• 17•12

Mental coaching: Wat is dat? En heb ik daar een coach voor nodig? Wat kan ik zelf doen?

Door de ongeneeslijke ziekte van 1 van mijn naaste familieleden, kamp ik al lang met angst- en stressgevoelens. Toen de gevolgen hiervan lichamelijk een uitweg zochten, kreeg ik last van maag- en darmklachten, een onderdrukt immuunsysteem, overgewicht en uiteindelijk zelfs hyperventilatie-aanvallen.

Omdat ik de ziekte zelf niet kan oplossen, ben ik dan gaan zoeken en lezen wat ik wel kon doen om de bijbehorende gevoelens en angsten een plaats te geven. Een manier om met de situatie te leven in plaats van ze mijn leven en gezondheid te laten overnemen.

De ene dag lukt dit makkelijker dan de andere, maar door meer hierover te leren en tips toe te passen, sta ik vandaag al een stap verder dan enkele maanden geleden. In volgende posts wil ik dan ook graag info en tips delen die voor mij iets betekend hebben.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: