Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

De mijne is totaal mislukt …

Written By: Astrid - nov• 29•12

Jill Peeters kondigt slecht weer en zelfs sneeuw aan. Busladingen vol toeristen bezoeken de kerstmarkten her en der in Europa. Sinterklazen en Pieterbazen bezetten de winkels en vitrines lijken overstelpt door kerstversieringen.

En wij? Wij hebben net bevestiging gekregen van onze camping voor de zomer dat het voorschot betaald werd en ons gevraagde plekje nog vrij is. Yes, Toscane here we come!

Het lijkt gek om bij het haardvuur bezig te zijn met de zomervakantie, maar ook om plaats te hebben op de beste campings kan je niet vroeg genoeg beginnen zoeken. Dus ben ik bezig met zwembaden, palmbomen, pizzeria’s, … En het heeft ook wel wat: we moeten nog op skiverlof vertrekken en hebben op de terugweg al iets om weer naar uit te kijken.

Zoals in een eerdere post al gemeld, trekken we dus volgende zomer voor het eerst naar Toscane. De camping ligt op een goede 50km van Pisa. Jaja, we hebben dan wel niet de Win for Life gewonnen, maar kunnen toch ook proberen om die mooie foto bij de scheve toren te trekken met de kids.

En nu maar hopen dat die van ons niet mislukt …

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: