Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Inpakken en wegwezen

Written By: Astrid - dec• 19•12

Nog 3 nachtjes slapen en dan … Tirol! Inpakken en wegwezen dus. Maar da’s natuurlijk sneller gezegd dan gedaan. Al een halve week ben ik bezig met wassen en strijken zodat alle favoriete spullen meekunnen of klaarliggen bij thuiskomst. En dat blijft zo tot de avond voor vertrek: nog gauw even die handdoeken wassen en drogen en dit nog en dat nog … Meer dan de pyama en het ondergoed dat we ‘s morgens bij vertrek achterlaten zal er niet liggen in de wasplaats. Daar zal al genoeg binnengegooid worden als we terugkomen… Weer een halve week werk …

En dan morgen alles echt inpakken: speelgoed, kleding voor binnen, dik skigerief, pakjes voor de kerst, … Passen en meten om de koffers zo efficiënt mogelijk in te pakken. Op hotel de soms krappe kasten inladen (gelukkig is dat binnen enkele dagen niet het geval) en op het einde van de week de oefening: hoe kunnen we het beste de propere kleding en de vuile was inladen om toe te komen met de koffers en niet te mengen?

Geef me dan toch maar de caravan. In het voorjaar alle dingen erin die we het hele seizoen kunnen blijven gebruiken en als we ermee weg willen enkel nog wat kleding direct in de juiste kasten en rijden maar. Klaar. Dan op de camping al wat vuile was doen en minder werk bij thuiskomst.

Alleen lijkt het me niet zo gezellig om op camping te gaan in het winterseizoen. Na de après-ski kan ik het me niet voorstellen dat ik met mijn toiletzakje door de vrieskou ga lopen naar de douche of de skipakken moet te drogen hangen in een voortent. Toch zeker niet met de kids. Laat dat maar over aan de echte die-hard-kampeerfanaten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. Hilde Hattenbach zegt:

    Wow, fantastisch. Je zou toch eens moeten proberen om dat Kinderboek te schrijven…. Ik kijk er naar uit.
    Trouwens, als je een keertje wat wil bijleren voor het schrijven van boeken, kan je altijd een keertje de volgende website bekijken http://www.writersofthefuture.com Het is een internationaal contest voor nieuwe schrijvers. 4 keer per jaar kan je een short story mailen en als je wint, krijg je gratis een week conventie met de beste schrijvers op de wereld die je op een hoger niveau kunnen brengen. Je short story zal dan ook gepubliceert worden in je eerste boek! Het is een van mijn favoriete stories. Ik weet niet hoe goed je bent met je Engels, maar ik dacht dat dat wel heel goed was.
    En anders… blijf maar schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: