Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Skiverlof

Written By: Astrid - nov• 23•12

Vrijdagavond. Regendruppels op de ruiten. Een paar grote houtblokken in de kachel verspreiden een zalige warmte. Knusjes in de zetel droom ik weg: verse sneeuw, een dampende mok warme choco en veel foute muziek. Après-ski in Tirol. Ik ben toe aan vakantie en een échte Wienerschnitzel!

Nog een paar weekjes aftellen en het is weer zover: een witte kerst op de latten. Pakjes uitpakken onder de grote kerstboom van het hotel. Gezonde berglucht tijdens het wandelen. De kids die op een plastieken bordje of een slee van de helling suizen. De oudste dochter die met haar skiklasje een echte slalomwedstrijd doet. Haar naam en nationaliteit omgeroepen door de microfoon terwijl ze door de poortjes slalomt om dan hopelijk een goede tijd te halen en een medaille in de wacht te slepen. Wat kijk ik er elk jaar weer naar uit. Qualitytime in een prachtig decor. De ideale manier om even te ontstressen.

Maar daarvoor is het dus nog even wachten. Dus dagdroom ik al een beetje bij het haardvuur en kijk ik al eens naar het sneeuwbericht en de beelden van de webcam op ‘onze berg’. En op www.decathlon.be weer maar eens nieuwe skikousen en fleecen truitjes voor de kids bestellen. Want ze groeien toch zo snel …

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: