Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

De gevreesde vraag

Written By: Astrid - nov• 03•12

Elk jaar is ze er weer: de gevreesde vraag … : Wat willen de kinderen voor de feestdagen? Toen ik nog klein was, kwam Sinterklaas enkel bij ons thuis. Tegenwoordig komt de heilige man langs bij de ouders, de grootouders én bij tante. En dan heb je natuurlijk nog Kerst en Nieuw op al die plaatsen. Dat betekent dat ik voor mijn 2 meisjes telkens een 15-tal cadeautjes moet verzinnen.

Hoe vind ik dit jaar weer 30 cadeaus die voldoen aan alle voorwaarden?

  • niet te duur (of samenleggen voor Nieuwjaar)
  • niet te veel lawaai (het lijkt wel of speelgoed per definitie lawaai moet maken tegenwoordig)
  • en het belangrijkste: iets dat ondertussen nog niet in veelvoud in huis is (Wat kan je nog doen met Barbie nummer 31?)

Dus  neem ik er vandaag mijn geliefkoosde webshops maar weer eens bij om ideetjes op te doen. Ik hou niet zo van een kruistocht langs verschillende speelgoedwinkels in al die drukte. Laat mij maar lekker ‘s avonds in mijn knusse zetel plaatjes kijken en bestellen. En dus zullen mijn cadeautjes net zoals elk jaar weer gezocht en gevonden worden op www.bol.com of www.dreamland.webshop.collishop.be . Lekker makkelijk. Kiezen wanneer het mij uitkomt en afhalen tesamen met mijn boodschappen of aan huis laten leveren. En nog lekker voordelig ook. Lang leve het internet!!!

PS: Ook altijd een uitkomst bij die andere moeilijke vraag: Wat koop ik voor ouders en schoonouders voor de feestdagen? Die mensen lijken alles al te hebben en je kan niet elk jaar een bon of een fotocadeau inpakken, hé!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: