Mijn Schrijfkriebels

over reizen, boeken, DVD's, …

Oh, kom toch eens kijken …

Written By: Astrid - dec• 08•12

wat ik in mijn schoentje vind.

De Sint is geweest. Chocoladeventjes bij het ontbijt, een speculaas mee naar school en de sinaasappels persen we voor onze sapjes (jaja, na de vorige post hebben we al een aantal dingen geprobeerd: nooit geweten dat wortelsap met appeltjes zo lekker was). Maar het belangrijkste voor de kids is natuurlijk toch wat de man nog meer naast hun schoentje heeft gezet.

1 van de dingen die de Sint bracht voor de oudste is ook gevaarlijk voor mama: een nieuw spel uit de reeks Smart Games. Noah’s Ark is een magnetisch spel, ideaal om mee te nemen op reis dus, waarbij je de dieren per paar op de juiste plaats in de ark moet krijgen. Er zijn 48 opdrachten in verschillende moeilijkheidsgraden.

Noah’s Ark is niet het eerste spel uit de reeks dat we in huis haalden. Zo hebben we ook nog Chicken Shuffle, IQ Splash en Camelot Junior. Stuk voor stuk leuke spelletjes die we meenemen op reis of die ik ‘s avonds wel eens durf vastpakken. Om dan uren later te ontdekken dat ik helemaal de tijd vergat bij het zoeken naar de juiste combinatie voor 12 puzzelstukjes in een doosje. Het werkt verslavend. En zo zitten mijn jongste dochter en ik dan naast elkaar te spelen: een smart game in mijn handen en een tablet met daarop Angry Birds in die van haar… We don’t need a Wii …

HideMyAss.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Volg

Ontvang alle nieuwe berichten van deze blog in uw email.

Sluit je aan bij andere volgers: